En blogg om mitt hverdag

En blogg om mitt hverdag

En dag på Sandvika Storsenter

En dag på Sandvika Storsenter

I dag er min favorittdag, nemlig lønningsdag! Og dermed spanderte jeg på meg selv en herlig shoppingdag i Sandvika Storsenter, sammen med tre skjønne venninner, Helle, Neena og Kristin. De er bare de beste å shoppe sammen med. De liker å ta seg like god tid som meg, gir sin ærlige mening når jeg prøver klær, og har tålmodighet med meg når jeg bruker evigheter i interiørbutikkene.

Shopping er en sport

Selv om vi bare slentrer fra butikk til butikk og ikke får særlig høy puls utenom når vi ser et ekstra godt tilbud, så er vi skjønt enige om at shopping er en sport. Sandvika Storsenter har nemlig 200 butikker, og det blir mye tråkking i løpet av flere timer, der det forsvinner mange kalorier. Det er synd at shopping ikke er en olympisk gren, for da hadde vi vært olympiske mestere! Vi fortjener derfor alltid en deilig lunsj på vår favoritt Joe & the Juice, som har deilige sandwicher og et utrolig utvalg av ferskpresset juice, i tillegg til kaffe. I dag var vi ekstra sporty, og følte at det var helt greit å toppe dagen med eksklusiv sjokolade fra Summerbird. Det hjelper jo litt på samvittigheten at det er 100% økologisk!

Gøy med nytt!

Kremmerhuset er en butikk jeg aldri klarer å komme ut fra uten en godbit eller to. I dag hadde jeg endelig råd til en lekker lampe som jeg har sett på en stund, en lysegrønn gulvlampe som ser ut som en forvokst, gammeldags kontorlampe. Stuen vår er nokså lys, og jeg elsker grønne detaljer, så det ble også et par hvite puter med grønne jungelblader i mønsteret.

Jeg pleier å kjøpe olivenolje og balsamico fra Olivenlunden 1830, jeg tror ikke man kan få bedre noe annet sted. I dag handlet jeg også noen fantastiske pestoer, tapenader og kjeks derifra, som jeg skal bruke til en tapaskveld neste helg når vi får besøk av gode venner. Det blir også en perfekt anledning til å bruke den nye, lekre kjolen som jeg fant på Day Birger et Mikkelsen i dag. Det er en frisk rødoransje 2nd Day June kjole i retrostil med belte i livet. Den store ringen i beltet vil passe veldig godt til øreringene som jeg til og med fant på salg, på Monsoon Accessorize, store ringer med rød emalje nederst. Jeg gleder meg!