En blogg om mitt hverdag

En blogg om mitt hverdag

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

Jeg forstår meg ikke helt på folk som sier at de kjeder seg – jeg skjønner bare ikke at det er mulig. Jeg har i alle fall alltid noe å fylle fritiden min med. Jeg kan for eksempel garantere at du ikke har sjans til å kjede deg hvis du har hund. Jeg liker også å gå på tur, trene, gå på kafé med venner, besøke familien, lage spennende mat hjemme sammen med venner, gå på oppdagelse i byen, ta bilder, skrive og sette sammen bilder på bloggen, og så elsker jeg interiørmagasiner og moteblader.

Kasinospill

Det er også herlig bare å slappe av hjemme med kjæresten. Vi setter på en film på Netflix eller spiller spill på nett. Jeg har blitt nokså god på blackjack, og når jeg vil slappe skikkelig av blir det som regel Starburst eller Divine Fortune. Magnus er virkelig god i poker, både på nettspill og med kort. Han spiller noen ganger i turneringer, og jeg er ofte med når det er turneringer utenlands. Det er kjempespennende å være med på, selv om det er som tilskuer.

Ut på tur

Jeg har venner som sier de ikke har energi til å gå tur eller trene, men på meg virker det motsatt, for det er noe jeg får energi av. Hunden vår, Snow, elsker å være med ut, og vi har utrolig mange fine steder å gå i naturen her i Sandvika og Bærum. Langs Sandvikselva er det veldig fint, og vi har en sti langs kysten som vi pleier å følge helt til Hennie Onstad Kunstsenter. Jeg liker også å løpe her, men det blir som oftest uten Snow, for han har litt problemer med å henge med på lengre løpeturer med de små beina sine. Men du kan tro han kan løpe når han slippes løs i hundeparken på Kjørbotangen, som er like i nærheten her. Bare ikke hvis det regner, da nekter han simpelthen å gå ut! Vi har også mange fine steder ute i marka der vi kan komme skikkelig ut i naturen, og også klatre, hvis vi vil. Om sommeren er det veldig mange fine badeplasser her, og noe av det beste om sommeren er når vi er en hel gjeng sammen, bader, griller og nyter solen.

Innendørs trening

Jeg trener mye på treningssenteret Elixia Sandvika Panorama, spesielt dance step, Ashtanga-yoga og pilates. Jeg er ikke så glad i å trene med apparater, men i Ashtanga-yoga og pilates får jeg veldig god trening av musklene, og jeg merker at jeg blir mye mer fleksibel i kroppen. Samtidig er det på en måte mediterende, og man får tømt hodet etter en travel dag. Kjempeherlig! Jeg synes vanlig aerobic er litt kjedelig, men med dance step får jeg trent kondisjon samtidig som det er mye dans i treningen. Vi har det utrolig moro sammen i salen!