En blogg om mitt hverdag

En blogg om mitt hverdag

Om meg

Om meg

Jeg heter Silje Charlotte Rosendahl, er 22 år gammel og bor i Sandvika i Bærum kommune utenfor Oslo. På bloggen min skriver jeg om livet her i Sandvika, hverdagsliv og alt som jeg er interessert i, som mote, skjønnhet, interiør, mat, trening og reiser. Jeg er utdannet interiørkonsulent, så jeg gir mer enn gjerne tips til innredning i hjemmet ditt. Etter at jeg ble ferdig med utdanningen har jeg samarbeidet med flere eiendomsmeglere om boligstyling. Jeg synes det er utrolig spennende å få lov til å arbeide med så mange forskjellige hjem og mennesker, og hjelpe dem med å selge boligen. Det har også faktisk hendt et par ganger at de ikke ville selge likevel, når de så hvor fint de kunne få det hjemme!

Oppleve verden

Jeg elsker å reise, og har en plan om å ha besøkt alle kontinenter innen jeg fyller 23 år. Det vil si, jeg tar ikke Antarktis med i beregningen, det er en smule for kaldt for min smak! Til nå har jeg vært i Nord-Amerika, der jeg har besøkt Los Angeles, San Francisco, Miami og New York. Jeg har vært veldig mange steder rundt om i Europa, og i Afrika har jeg vært i Egypt, Marokko og Sør-Afrika. I Asia har jeg besøkt Japan, Thailand, Malaysia og Sri Lanka. Det som gjenstår er Australia og Sør-Amerika, og jeg har to kjempespennende reiser under planlegging som skal skje før året er omme. Det vil jeg selvsagt skrive om på bloggen.

Familie og hjem

Jeg er født og oppvokst her i Sandvika og kunne ikke tenke meg å ha base noe annet sted, så jeg skriver selvsagt en del om alt man kan oppleve her. Jeg og kjæresten min, Magnus, kjøpte vår første leilighet sammen for snart et år siden, og vi har en skjønn hund av rasen Bichon frisé. Han er en nydelig hvit, liten bamse med navnet Snow. Han er kanskje ikke så stor, men det skjønner han ikke, og tøffer seg gjerne mot de største hundene i hundeparken her i Sandvika. Foreldrene mine og søsteren min bor også i Sandvika, og passer gjerne Snow når jeg og Magnus er ute og reiser.Jeg håper du vil ha glede av å lese bloggen min, og jeg blir veldig glad hvis du kommenterer under innleggene mine. Det er alltid gøy å få tilbakemeldinger!